Despre Echipă

Publisher BrasovPress

Remus Rădoiu

Despre mine nu sunt multe lucruri de spus. Sunt brașovean și iubesc orașul și locuitorii săi. Noi, brașovenii, am beneficiat de o moștenire de eleganță, cultură și demnitate și este responsabilitatea noastră să o apărăm și să o dezvoltăm.

Pe principiile performanței și onoarei am construit în timp mai multe companii din domeniul comunicării vizuale, audio și scrise, cel mai recent proiect fiind BrasovPress.

Întotdeauna am fost de părere că Brașovul merită un actor media local, conectat însă la pulsul planetei. Acesta este motivul pentru care echipa redacției BrasovPress se află pe 4 continente, având corespondenți în peste 12 țări.

Mă bucur că sunteți alături de mine în acest proiect și sper ca împreună să mai adăugăm o nestemată în coroana orașului coroanei, Brașov.

0
Corespondenți externi
0
Prezențe media
0
Social Shares
0
Căni de cafea
0
Postări
O echipă excepțională

Our Awesome Team

BrasovPress reunește un colectiv de contributori de excepție.

Profesioniști recunoscuți în domeniile în care activează, fiecare dintre ei își folosește expertiza pentru a aduce lumină, claritate, puncte de vedere noi sau inspirație în viețile fiecăruia dintre cititorii BrasovPress.

Aflată în permanentă extindere și ancorată în realitățile de pe patru continente, echipa de contributori și corespondenți BrasovPress vă aduce planeta, cu frumusețiile ei ascunse și evenimentele mai puțin cunoscute cu un pas mai aproape.