Acțiune de protest la Sebeș

Am primit pe adresa redacției următorul comunicat din partea partidului Alianța pentru Unirea Românilor:

„Frați români, 

Vă invităm la o acțiune civică de protest împotriva tăierilor ilegale de păduri.

  • De ce și pentru ce?

Când AURUL verde al României este furat, când beneficiile ajung doar în buzunarele străinilor și ale politicienilor români străini de neam și țară, când suntem poluați cu solvenți periculoși și cu manipulările presei, suntem datori să luăm atitudine, așa cum am luat de fiecare dată! Este în joc viitorul nostru și al copiilor noștri!

  • Unde și când?

Evenimentul are loc sâmbătă, 23 mai, ora 12, la Sebeș, unde ne vom vedea în parcarea din fața fabricii Kronospan de pe strada Mihail Kogălniceanu nr 59.

  • Moralitate și legalitate

Nu doar că acțiunea noastră este morală și dreaptă, dar juriștii noștri ne-au confirmat baza legală care ne garantează succesul în fața oricăror intimidări și abuzuri din partea sistemului. AUR oferă sprijin total oricărui participant care vrea să vină sâmbătă la Sebeș și oricui primește o eventuală, dar improbabilă amendă contravențională. 

  • Conducem drept și responsabil!

Fiecare vine individual cu mașina proprie – nu interacționăm, nu e miting de persoane în sens clasic, respectăm distanța legală, în primul rând din responsabilitate față de ceilalți români. 

Drept urmare orice demers al unei autorități de a vă bloca accesul e un abuz pe care trebuie să-l filmați. 

  • Confirmarea participării

Pentru o mai bună organizare și preîntâmpinarea oricăror dificultăți, vă rugăm să confirmați prezența la eveniment pe https://www.partidulaur.ro/opriti_sweighofer_si_kronospan.

Detaliile suplimentare, precum modelul de declarație ce poate fi folosit, vor fi anunțate personal celor care ne lasă în formular datele de contact.

CODRII SUNT AVEREA, UNIREA NOASTRĂ LE E PUTEREA!


Alianța pentru Unirea Românilor – AUR”
http://www.partidulaur.ro/

Remus Rădoiu

Publisher

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry