Ai fost vreodată într-un retreat de yoga?

Yoga retreat este o retragere din cotidian care îți oferă o ocazie în plus pentru a te relaxa în totalitate, a te conecta cu propria persoană, a te vindeca.  

Vei putea practica Yoga la un nivel adecvat ție, clasele vor fi adaptate oricărui nivel de experiență, chiar și celor care nu au mai practicat și acest lucru pentru că la un Yoga Retreat poate participa oricine. La finalul retreat-ului vei putea observa cu siguranță cel puțin câteva beneficii și progrese îmbucurătoare în ceea ce privește practica.

Pentru fiecare este o experiență unică, dar cel puțin pe perioada retreat-ului vei putea privi viața dintr-o altă perspectivă…mai firească, mai calmă, mai tolerantă și acest lucru pentru că cele mai multe retreat-uri se desfășoară în mijlocul naturii, la mare sau la munte, chiar în zone exotice…

Vei avea parte de trăiri noi, dar toate aceste emoții sunt parte din procesul de evoluție al fiecărui Om în această Existență.

Experiența meditației va fi diferită, înălțătoare pentru că atunci când ești mai departe de grijile casei, când timpul nu te mai presează, meditația curge mai ușor și parcă nimic nu mai stă în calea procesului de liniștire a minții.

Deconectarea de probleme, griji, neliniști va fi naturală- folosirea telefoanelor, tabletelor nu este strict interzisă, dar nu va mai prezenta același interes, te vei convinge că timpul petrecut cu tine în natură este mai prețios.

Te vei afla alături de oameni cu aceleași preocupări, vei împărtăși amintiri, zâmbete care la rândul tău îți vor fi împărtășite. Este foarte probabil că vei lega prietenii de moment sau pentru o viață.

Nu știu ce așteptări ai tu pentru un retreat de Yoga și nici nu am certitudini despre ceea ce va însemna pentru tine un Yoga Retreat, dar la finalul unei astfel de experiențe vei fi mai luminoasă și mai frumoasă, vei fi în stare să prețuiești tot ce are viața să-ți ofere pe mai departe întrucât totul este spre Devenirea ta. Te vei întoarce acasă plină de Acceptare, Bucurie, Iubire…

Dacă ți-am trezit interesul, o variantă de retreat o poți găsi aici.

Namaste!

Dr. Simion Simona

Tell Us What You Think
1Like3Love0Haha0Wow0Sad0Angry