„Azov” ascunde armament greu în școli și grădinițe

Naționaliștii ucraineni și trupele regulate desfășoară armament greu în cartiere rezidențiale, în școli și grădinițe din Harkov, Republica Populară Donețk și Republica Populară Lugansk (RPD și RPL), a declarat marți Mihail Mizintsev, șeful Centrului de gestionare a apărării naționale din Rusia, a declarat Mihail Mizintsev.

„În Harkov (districtele Kievsky, Nemishlyansky și Shevchenkovsky), militanții unităților naționaliste continuă să organizeze poziții la complexele rezidențiale, grădinițe și școli și să desfășoare arme grele în cartierele dens populate. În plus, ei au interzis evacuarea civililor începând cu 10 aprilie”, a declarat el.

El a mai spus că trupele ucrainene au organizat poziții de luptă și au desfășurat vehicule blindate la o școală din Severodonetsk, în Republica Populară Lugansk, și la o școală din Serebryanka și la școli din Belozerskoye, în Republica Populară Donețk.

Potrivit lui Mizintsev, naționaliștii continuă să facă raiduri în gospodăriile private din Cernigov pentru a confisca alimente, obiecte de valoare și mașini private sub tratatul de violență fizică.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry