Copil în vacanța copiilor …

Ieri am profitat de zi și am fost copil în Lumea Copiilor, astăzi vă ofer câteva locații potrivite pentru vacanța de vară cu familia!
A venit Vara! Vine vacanta! Trece covid-ul! Pare că viața noastră iși reia cursul insă, pentru mulți dintre noi și cu lecții învățate.
Erau ultimile zile de Iarnă când totul s-a oprit și am rămas în casă… acum este deja Vară, a fost nevoie ca un anotimp întreg să stăm în înterior pentru a realiza ce contează, ce suntem cu adevărat și care ne este scopul pe Pământ! A fost nevoie să văd Primăvara de la fereastră, să descopăr la început de Vară că ceea ce știam eu a fi important, astăzi este fără de valoare!
Odată cu venirea Verii, trece Covidul și multe lucruri în viața noastră se schimbă însă momentele petrecute în familie rămân esențiale. Vacanța este TIMPUL nostru de conectare. Călătoria în familie poate reflecta valorile noastre iar prin alegerea acesteia putem transmite un mesaj puternic copiilor noștri despre ceea ce poate fi important pentru noi.
Călătoria în sine este o reală experiență, este o reflecție a propriilor valori, pasiuni și visuri, nu avem aripi să zburăm însă avem libertatea de a cunoaște și descoperi prin hoinareală!
Unele responsabilități cotidiene rămân necesare iar ca și echilbru avem la dispoziție timpul liber pe care să-l folosim conștient! Sunt multe feluri de vacanță cu ai noștri copii iar cea vară la mare este printre cele mai hrănitoare, este cu adevarat relaxant să ai câteva zile fără un plan predefinit, doar zile la soare, la plajă, bălăceală, leneveală placută, zile în care să te odihnești privindu-ți copii și găsindu-ți locul în mijlocul familiei!
Astfel, îți pot oferi câteva locații probate și recomandate pentru concediul la mare:

Începem cu Litoralul românesc! În stațiunea Venus se află o locație perfectă pentru sejurul la mare cu familia – COMPELXUL MERA RESORT 4* – aici găsești totul pentru ca vacanța să fie cu adevărat relaxantă, de la curățenie, ospitalitate, diversitate și calitate: camere spațioase, plajă privată amenajată, piscine și tot felul de activități pentru copii și adulți;

Grecia este campioană la locații ideale pentru vacanța cu familia! Una dintre acestea este – CRONWELL PLATAMON RESORT 5* – acest hotel cu plaja perfectă, intinsă și aurie, cu peisaje impresionante asupra Muntelui Olimp (o idee bună să începi să povestești copiilor despre renumitele legende ale Olimpului), cu un concept special elaborat și dedicat nevoii copiilor este locul perfect de vacanță din Platamonas;

  • Thassos este Insula de Smarald a Greciei iar Golden Beach cu plajele aurii și apele cristaline o face să fie cea mai cautată regiune de pe insulă iar GOLDEN SAND HOTEL & RESORT 5* poate fi alegerea ideală pentru vacanța familiei tale;
  • Vourvouru este zona salbatică a Greciei și poate fi un privej oportun să povestești copilului tău despre simplitate și naturalețe, despre importanța naturii și impactul omului asupra acesteia. Pentru asta – TOPSTUDIO 3* este perfect așezată in mijlocul vegetației luxuriante și la doar 100m de plaja salbatică;

  • Bulgaria este o altă destinație potrivită vacanțelor de familie. Pe langă faptul că este ușor de ajuns cu mașina și poate fi asftel și o destinatie de weeknd la mare, litoralul vecin este plin de hoteluri KIDS Friendly. Cu tarife relativ reduse, servicii foarte diversificate, ospitalitate și atenție orientate către turiști, Bulgaria este, pe bună dreptate, printre preferințele românilor iar SOL LUNA BAY RESORT 4* din Obzor poate fi alegerea cea mai potrivită;
  • Portugalia este țara mereu surprinzătoare iar Algarve este destinația exotică a Europei, este o reală comoară a naturii. O vacanță aici, îi poate ajuta pe copii să perceapă diversitatea și unicitatea în natură, povestindu-le despre Parcul Natural Formosa și despre ecosistemul natural format de estuarul cu același nume, despre contrastele dintre exotismul vegetației, relieful stâncos al costei oceanului și plajele cu nisip fin iar hotelul SALGADOS PALM VILLAGE 4* își face atât de bine treaba încât vei fi tentat să alegi și în anul următor aceași locație;

  • Italia este de neratat! O altă destinație specială, declarată de New York Times ‘’Unul dintre locurile ce trebuie vizitate cel puțin o dată în viață ‘’ este Baia delle Zagare – Mattinata! Culorile, peisajele, plajele, relieful și vegetația, gastronomia și vinul, muzica și relaxarea naturală a oamenilor m-ar putea aduce aici în fiecare an și nu m-aș satura iar copii ar înțelege că lucrurile simple te hrănesc cel mai mult.
    Hotelul  BAIA DELLE ZAGARE 4* poate fi o locație potrivită pentru vacanța cu familia în această zonă fermecătoare a Italiei mai ales dacă amintesc că National Geographic a declarat plaja de aici ca fiind una dintre cele mai frumaose 10 plaje din lume!

  • Italia mai are o zona de poveste! Puglia este zona de basm a Italiei, aici copii vor fi cu adevărat încântați și se vor simți în interiorul unei povești atunci când vor vizita Alberobello si după o experiență frumoasă la Zoo Safari Fasano. Iar pentru ca povestea să fie completă dar mai ales unică, cazarea la o Masserie (fermă) este esențială – MASSERIA SALINOLA poate fiexperiența ta de vis UNICĂ! 
  • Bineînțeles că Turcia este de nelipsit cand vine vorba despre vacanțele de familie! Antalya este alegerea ideală atunci cand vrei răsfăț și relaxare totală, clar nu dai greș dacă alegi hotelul potrivit, unul dintre acestea este cu KAMELYA K CLUB & AQUA – KIDS CONCEPT 5* – copii vor avea senzatia ca au ajuns in regatul distracției!

Locații minunate în lumea asta mai sunt multe cu siguranță iar dacă ți-am stârnit curiozitatea sau pofta de vacanță poți arunca o privire și aici!
Vacanțe frumoase să avem alături de cei dragi nouă!

Nela Loredana Dumitru

Antreprenoare în Turism

Tell Us What You Think
1Like1Love0Haha0Wow0Sad0Angry