FRANȚA ȘI GERMANIA ÎN LOCKDOWN…

Europa se confruntă cu un al 2-lea val pandemic mai agresiv!

Conform france24,com Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat carantina pe întreg teritoriul Franței începând cu vineri, 30 Octombrie 2020 și până pe 01 Decembrie 2020.
Noile măsuri impun ca populația să rămână în case, părăsirea acestora făcându-se doar cu un motiv bine intemeiat: serviciu (în cazul în care telemunca nu este o opțiune), cumpărături esențiale, asistență medicală, sport, plimbarea anumalului de companie.
Ieșirea din casă se face în baza unei declarații scrise care să justifice prezența sa în afara locuinței. 

Cafenelele, restaurantele, magazinele nealimentare vor fi INCHISE!
Școlile rămân DESCHISE!

Guvernul francez și sistemul medical recunosc că cel de-al 2lea valeste mult mai puternic față de primul iar situația este scăpată de sub control:
‘’Virusul zirculă cu o viteză pe care nici măcar cele mai pesimiste prognose nu o anticipaseră’’, a declarat Macron adaugând că prin noul lockdown se speră ca noile infecții zilnice să scadă sub 5000, la media actuală de 40,00 cazuri zilnice!

Și Germania se confruntă cu un al 2-lea val destul de agresiv cu o medie de 16.000 cazuri zilnice de noi infectați cu Sars-Cov2. Cancelarul Angela Merkel au declarat insituirea unui lockdown parțial ce includ: închiderea barurilor şi restaurantelor, anularea activităţilor culturale şi sportive din spaţiile închise, teatrele, cinematografele vor fi închise la fel și sălile de sport și bazinele de înot! Aceste măsuri vor fi aplicabile începând cu 02 Noiembrie șiva dura toată luna,
Școlile rămân DESCHISE!
(sursă deutschland.de)

Infecțiile sunt în creștere bruscă în toată Europa, măsuri și restricții au fost impuse și în Italia Spania, Anglia, Irlanda, Belgia, Cehia.

Dacă ți se pare utilă informația o poți împărtăși cu un share iar dacă ai nevoie de alte lămuriri/informații îmi poți lăsa un comment în partea de jos a articolului sau mă poți găsi și aici.

Nela Loredana Dumitru

Antreprenoare în Turism

Tell Us What You Think
1Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry