Gheorghe Ialomițianu poate să facă mai mult

„Pot să fac mai mult pentru Brașov în comparație cu actualul primar”

Gheorghe Ialomițianu și-a depus astăzi (n.r. ieri) candidatura la funcția de primar al municipiului Brașov. Candidează din partea ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților) Brașov și este susținut de structuri asociative din Brașov.

„Am îndeplinit dorința brașovenilor, de a candida la Primăria Brașov. Împreună cu brașovenii, consider că pot să fac mai mult pentru Brașov și pentru concetățeni, în comparație cu actualul primar.

Aeroportul trebuie și poate să fie finanțat de Primăria Brașov. Brașovul are nevoie de un Spital Clinic Municipal de Urgență, cu Centre de permanență în cartiere și zona metropolitană. Sănătatea brașovenilor și a comunității este mai presus de orice!

Trebuie să încheiem un parteneriat între Primăria Municipiului Brașov, mediul de afaceri și Universitatea Transilvania pentru a revigora viața economică și pentru a oferi orașului și zonei alte perspective.

Sunt multe lucruri de reorganizat și de pus la punct. Pentru că, totuși, suntem în anul 2020 și trebuie să trecem peste etapa cu asfalt, borduri, becuri și blocuri, la care Brașovul a rămas în urma marilor orașe ale României, din păcate, de prea mult timp”, a declarat fostul ministru de Finanțe, la depunerea candidaturii.”

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry