În vederea redresării turismului, Dubai-ul își propune să vaccineze toți adulții eligibili până la sfârșitul anului

Dubai este una dintre cele mai iubite escapade de vacanță pentru turiștii români. Destinația, atât de diferită față de cultura și civilizația Europeană, atrage prin contraste.
Luxul, extravaganța, grandoarea, facilitățile high-tech sunt în contrast cu farmecul și misterul lumii vechi, cu tradițiile și obiceiurile atât de bine împământenite încât și astăzi unele ar putea fi considerate subiect tabu – acest lucru învâluind în mister cultura specifică precum hijabul acoperă chipul unei femei musulmane.    
          Renumită la nivel Mondial ca un centru în plină expansiune în domeniul comerțului și al inovației, capitala Emiratelor Arabe Unite a devenit rapid una dintre cele mai populare destinații turistice din lume.
Chiar și în lupta cu noul virus, Dubai-ul face progrese și intenșionează să vaccineze toți adulții eligibili până la sfârșitul anului, folosindu-se de cercetările și programele foarte bine implementate privind reducerea răspîndirii coronavirului ale Insitutului de afaceri din Orientul Mijlociu.
 Amer Sharif, șeful Centrului de comandă și control Covid-19 din Dubai a declarat pentru presa națională și internașională: ’’ Planificăm ca până la sfârșitul celui de-al patrulea trimestru, 100% dintre adulții eligibili să fie vaccinați’’

Emiratele Arabe Unite au aprobat vaccinurilorPfizer Inc. BioNTech SE. și Sinopharm dar a acordat autorizație și pentru vaccinul Sputnik din Rusia iar de curând Dubai-ul a primit primul transport de vaccin AstraZeneca Plc-Oxford University din India.
Tot Amer Sharif menționează: ‘’Abordarea actuală pentru țară este să punem la dispoziție oamenilororice vaccinuri au trecut prin studiile clinice… ‘’
Aceste măsuri sunt luate atât pentru siguranța și sănătatea cetățenilor dar și pentru accelerarea redresării turismului.

Aș spune că sunt previziuni optimiste!

Dacă ți se pare utilă informația o poți împărtăși cu un share iar dacă ai nevoie de alte lămuriri/ informații îmi poți lăsa un comment în partea de jos a articolului sau mă poți găsi și aici

Nela Loredana Dumitru

Antreprenoare în Turism

Tell Us What You Think
2Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry