Noi restricții de călătorie!

La nici  2 săptămâni de când au fost impuse noi condiții de călătorie în Europa, https://bvpress.ro/inca-exista-pofta-de-umblat-partea-1/ , pe 13 Octombrie au fost actualizate condițiile și restricțiile de călătorie pentru românii în Europa, România fiind inclusă pe lista zonelor de risc epidemiologic:

Astfel,

  • – Țări ce impun prezentarea unui test Covid_19 cu rezultat negativ cetățenilor din România: Grecia, Austria, Malta, Slovacia, Cehia.
  • – Țări ce impun carantina pentru 14 zile cetățenilor din România: Italia, Germania, Anglia, Elveția, Belgia, Irlanda, Austria, Islanda, Letonia, Norvegia, Slovenia, Estonia.
    !Nerespectarea carantinării poate aduce sancțiuni serioase cu amenzi până a 2500 euro  sau închisoare pentru 6 luni, cum este cazul Irlandei!
  • – Țări ce impun prezentarea unui test Covid_19 cu rezultat negativ și carantina cetățenilor din România: Finlanda
  • – Țări ce permit accesul doar pe baza unui motiv bine întemeiat (reședință, motive profesionale, motive medicale, tranzit), turiștilor fiindu-le interzis accesul: Cipru, Danemarca
    În funcție de legislația fiecărei țări, pe lângă motivul bine întemeiat este posibil să fie solicitată carantina (de exemplu pentru cei cu reședință) sau testul negative Covid_ 19 (de exemplu pentru cei ce călătoresc în scop medical sau profesional).

  • – Țări ce au închis granițele pentru România: Rusia, Ungaria.

Dacă ți se pare utilă informația o poți împărtăși cu un share, dacă ai nevoie de alte lămuriri/informații îmi poți lăsa un comment în partea de jos a articolului.

Mă poți găsi și aici.

Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry