O nouă forță politică

Alianța pentru Unirea Românilor, care utilizează acronimul AUR, reprezintă noua revelație a scenei politice românești.

Constituit în jurul celor patru valori fundamentale, familia, națiunea, credința și libertatea și beneficiind de o conducere bicefală, constituită din George Simion și Claudiu Târziu, amândoi cunoscuți și recunoscuți pentru amplele acțiuni civice inițiate și coordonate, partidul AUR pare să se constituie în surpriza alegerilor din acest an.

Ocolit de sondajele de opinie, care indică beneficiarul sondajului întotdeauna ca fiind poziționat cu mai multe procente peste cota reală, partidul AUR surprinde în mediul online, unde cifrele sunt mai greu de măsluit. 

Astfel, la momentul actual George Simion are în mediul online o expunere mai mare decât Dacian Cioloș, Dan Barna, Traian Băsescu, Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la un loc.

Judecând din experiențele anterioare ale PPDD și USR, partide nou constituite, centrate pe un set propriu de valori și cu un lider carismatic, pot genera surprize în alegeri.

Nu mai departe de săptămâna trecută, partidul AUR a reușit să constituie sute de organizații locale nu numai în toate județele țării, ci și internațional, unde diaspora a înființat organizații locale în peste 20 de țări.

Și în județul Brașov, partidul AUR se pregătește să își facă simțită prezența, săptămâna trecută fiind constituite cinci organizații locale, la care a aderat și un număr de aleși locali în funcție.

Având în vedere energia și angajamentul membrilor acestui tânăr partid politic, părerea redacției este că putem să ne pregătim pentru o vară fierbinte atât în politica locală, cât și în cea centrală.

Redacția BrasovPress

Tell Us What You Think
49Like9Love3Haha1Wow2Sad1Angry