O nouă ipostază penibilă în guvernul Marii Britanii

Cei doi farsori ruși, care au reușit să îl convingă pe ministrul apărării din Marea Britanie să dezvăluie secrete militare într-o conversație online au reușit să o convingă și pe dna. Priti Patel, ministra de interne a Marii Britanii să facă același lucru.

Cred că orice comentariu cu privire la profesionalismul acestor politicieni de top și la inteligența lor în contextul unei confruntări militare de anvergură este de prisos.

Interesant este de subliniat că dna. Patel declară că nu este deranjată de colaborarea cu detașamentele neo-naziste din Ucraina. Interesant de urmărit este și ce declară cu privire la confiscarea bunurilor cetățenilor ruși.

Later edit: După cum puteți vedea, YouTube a îndepărtat clipurile, care înfățișează incompetența miniștrilor din cabinetul Marii Britanii. În loc să adreseze faptul că niște politicieni de top mai aveau un pic și ofereau codurile pentru arsenalul nuclear unor impostori online, media occidentală alege din nou calea cenzurii.

Nu este nicio problemă. Clipurile există și ele vor rămând disponibile de pe serverele noastre cititorilor BVPress. Actualizarea aceasta am aplicat-o tuturor articolelor cu materiale cenzurate de YouTube.

https://youtu.be/tQ3LEFYJtdI
Tell Us What You Think
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry