Planurile umaniștilor brașoveni

În cadrul conferinței de presă desfășurate ieri la sediul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), o parte din conducerea partidului și-a prezentat proiectele pentru competiția electorală ce stă să înceapă.

Dna. dr. Simona Simion a prezentat un interesant proiect pentru sprijinirea persoanelor suferind de adicții de droguri. 

„Propunerea mea pentru CJ este găsirea mijloacelor organizatorice și financiare pentru a oferi un sprijin cât mai rapid pacienților care se confruntă cu tulburări legate de consumul de substanțe și dependențe- droguri cât și familiilor acestor pacienți.

Consider ca fiind o necesitate imperativă existența unui centru de tratament, a unei secții de spital  dedicat pacienților cu tulburări legate de consumul de substanțe prin care să putem trata corespunzător această patologie” a declarat aceasta în cadrul conferinței de presă.

Dl. av. Alexandru Marin și-a exprimat surprinderea față de tentativa de plagiat din partea unor consilieri locali, care, conform spuselor sale „au copiat, dar nici măcar nu au copiat bine” propunerea de eficientizare a traficului feroviar județean, pe care o avansase într-o conferință de presă anterioară.

De asemenea a deplâns măsurile nerealiste și nerealizabile avansate de către candidatul USR la primăria municipiului Brașov, dl. Alen Coliban, considerând că sunt o tentativă de păcălire a electoratului.

În încheiere, președintele filialei județene a PPU (s-l), dl. Remus Rădoiu, și-a anunțat candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov.

Redacția BrasovPress

Tell Us What You Think
1Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry