Protest de amploare la Rădăuți!

Protestul organizat de partidul Alianța pentru Unirea Românilor sub sloganul „Sunt pădurile noastre și munții tot ai noștri!” este în plină desfășurare la Rădăuți.

Acțiunea se înscrie în seria de proteste ale partidului Alianța pentru Unirea Românilor, prin intermediul cărora membri acestei formațiuni doresc să atragă atenția asupra modului de exploatare nesustenabil a masei lemnoase din pădurile României, cât și asupra încrengăturilor dintre mediul politic și cel economic. 

Reamintim că în data de 23 mai 2020 s-a mai desfășurat o acțiune de protest similară la Sebeș, unde cele câteva sute de membri și simpatizanți ai AUR au tras un semnal de alarmă cu privire la activitatea economică a companiilor Schweighofer și Konospan.

Acțiunea de astăzi se desfășoară în fața sediului companiei EGGER din Rădăuți, un alt mare procesator de masă lemnoasă din România, pe care partidul Alianța pentru Unirea Românilor îl acuză de practici comerciale neloiale.

La protest participă pe lângă cele câteva sute de membri și simpatizanți ai partidului din peste 20 de organizații locale, cei doi copreședinți ai AUR, George Simion și Claudiu Târziu, cât și viceprimarul orașului Rădăuți.

Remus Rădoiu

Publisher

Tell Us What You Think
4Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry