Relaxarea din turism…

Vestea bună și primită cu entuziasm de noi toți este despre relaxarea restricțiilor pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Jumătate din țările europene au trecut de la starea de urgență la starea de alertă, relaxând ușor restricțiile de deplasare, alte 11 țări intenționează sa procedeze la fel.


Începând cu 15 Mai și în Romania s-a produs această relaxare, multe locații turistice adaptându-se și pregătindu-se pentru turiști cu un plan de protejare și igienizare confirm recomandărilor OMS. O astfel de locație este Green Village Resort din Delta Dunării, unde în acest weekend au fost cazați 10 turiști – acest lucru am aflat direct de la sursă si asta este minunat dar mai ales încrezător! 

Printre măsurile aplicate de resort, menționez

  • – 55 de angajați au revenit din șomajul tehnic iar după un instructaj adecvat, aceștia abia așteaptă sa primească turiști
  • – Turiștii nu vor intra în recepție, check-in-ul se va face direct din cameră
  • – Micul dejun și alte mese se vor servi în cameră
  • – Peste tot au fost amplasate dispensere cu dezinfectant și afișe cu reguli de prevenție și protecție privind infestarea cu covid-19

Resortul este atât sat cat și verde, este locul unde ai parte de liniște în natură sălbatică dar și de confortul unei locații cu standarde ridicate si facilitați diversificate! Încă de la Murighiol de unde vei fi preluat cu barca si condus la cazare, te vei conecta la experiența pe care o cauți. Un sejur aici poate fi o îmbinare perfectă între natură, aer proaspăt si multitudinea de activități ce-ți sunt puse la dispoziție pentru recreere.

Nela Loredana Dumitru

Antreprenoare în Turism

Tell Us What You Think
1Like1Love0Haha0Wow0Sad0Angry