Remus Rădoiu candidează la funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) filiala Brașov și-a depus în cursul zilei de ieri dosarele de candidaturi pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov, alături de lista de candidați pentru posturile de consilier județean în Consiliul Județean Brașov.

Deși echipa de conducere a preluat mandatul cu numai o lună înainte de momentul depunerii dosarelor, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) Brașov neavând la momentul respectiv nicio organizație locală constituită în județul Brașov, echipa din jurul președintelui Remus Rădoiu s-a mobilizat și a reușit să depună dosare de candidatură la mai multe consilii locale și primării din județ, inclusiv la primăria municipiului Brașov.

Lista propunerilor pentru Consiliul Județean Brașov include nume mai puțin cunoscute în mediul politic, dar bine cunoscute în mediul de afaceri, cel legal sau medical, mai mulți antreprenori, avocați și medici regăsindu-se pe lista propusă de PPU-sl.

„Ne pregătim să transparentizăm activitatea Consiliului Județean Brașov și să oferim brașovenilor o imagine clară, în timp real asupra modului în care se cheltuie banul public. Cetățeanul trebuie să fie implicat în administrarea județului și binele public trebuie să primeze” a declarat Remus Gabriel Rădoiu, președintele filialei județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Brașov și candidatul acestei formațiuni la funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov.

Redacția BrasovPress

Tell Us What You Think
2Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry