Slovenia, o alege frumoasă pentru escapada post Covid!

Conform travelslovenia.org, Slovenia este prima țară din Uniunea Europeană ce a declarant epidemia provocată de coronavirusul Covid_19 incheiată!


Janez Jansa, Prim Ministrul țării a explicat că in acest moment Slovenia prezintă cea mai favorabilă situație privind evoluția epidemiologică la nivel național.

Avand în vedere ca în ultimile 14 zile in Slovenia s-au înregistrat doar 31 de noi cazuri de infecție, toate avand legatură cu unele existente sau cu focare cunoscute și chiar dacă unele măsuri de restricție răman valabile, începand cu 18 Mai, majoritatea serviciilor vor fi deschise.


Prin urmare Slovenia este o opțiune plauzibilă pentru o escapadă post covid!


Lacul și Castelul Bled sunt cele mai representative obiective ale țării, insa Slovenia este surprinzător de pitorească și de ofertantă. Peșterile Postojna și împrejurimile te fac să crezi că ești într-un peisaj de basm.

Lacul Bled și Castelul Bled

Castelul Predjama
 și Peștera Predjama într-un peisaj montan ce te fac să simți că ești in altă lume. Această peșteră este diferită de Postojna iar castelul deosebit este construit chiar la intrarea in peșteră.


Castelul Predjama
 și Peștera Predjama

Parcul National Triglav, singurul parc national din Slovenia și unul dintre cele mai importante simboluri ale țării este locul ideal pentru dornicii de drumeții atat pe traseele bine definite ale Muntelui Triglav cat și în jurul lacului Bohinj, cel mai mare lac glaciarsau pană la Cascada Savica.

Lacul Bohinj

Deși mai puțin promovată, Slovenia poate fi surprinător de fermecătoare daca iți propui sa o descoperi!

Nela Loredana Dumitru

Antreprenoare în Turism

Tell Us What You Think
1Like1Love0Haha0Wow0Sad0Angry