Sânziana Mițurca

Coach Nutriție

Brief info

Intotdeauna am fost pasionata de nutritie si de un stil de viata sanatos si am cautat sa aflu cat mai multe informatii despre acest domeniu. Cautarile mele m-au condus catre un curs de tehnician nutritionist pe care l-am absolvit in august 2019.

Au continuat cu mult studiu individual, cu teste facute atat pe mine, cat si si pe cei dragi mie, si au rezonat cu zona de yoga si meditatie care au completat nevoia mea de echilibru si de "balance".

Imi place sa gatesc si sa improvizez in bucatarie folosind ingrediente naturale, simple, proaspete si cred cu tarie ca mancarea este principala sursa pentru starea noastra de sanatate si de bine in general.

Calitatea ingredientelor, combinatiile pe care le facem, energia cu care ne incarcam mancarea, timpul pe care il alocam mestecarii si actului de a manca in general, precum si persoanele cu care mancam, toate joaca un rol esential in felul in care ne simtim dupa fiecare masa.

Cat de bine sau de rau ne este in viata depinde doar de noi si de deciziile noastre. Cum ar fi daca am decide sa fim sanatosi si bine?!

3 Comments

 • Raluca
  Posted May 13, 2020 3:57 am 0Likes

  O cunosc pe Sanziana de cativa ani. Intotdeauna a fost tipul de persoana “walk the talk”-punea in aplicare ceea ce spunea. Este important sa castigi increderea oamenilor prin fapte, in final ele sunt cele care vorbesc de la sine.
  In acestia ani de cand o cunosc, Sanziana mi-a castigat atat incredere cat si admiratia.
  O recomand pentru sinceritate si pasiunea pe care o are pentru viata echilibrata. Este un exemplu din punct de vedere alimentatie, stare de bine si mentoring.

 • Bia
  Posted May 14, 2020 6:39 am 0Likes

  Imi place la nebunie ca pot lasa cateva cuvinte, care sa exprime mandria pe care o simt. Asta este vorba despre ea, Sanzi🤩. O persoana pasionata de alimentatie si o viata mai buna. O persoana realista, amuzanta, dar si serioasa cand este cazul. O recomand cu toata increderea 🌈. Aaa si sa nu uit, ea chiar a investit ( deja are la activ un curs de nutritie finalizat ), investeste multe ore in domeniul de care este pasionata, nu este o persoana copy-paste si cu siguranta ne pregateste multe surprize🙂.

 • Simone
  Posted May 16, 2020 7:39 pm 0Likes

  Intotdeauna Sanziana m-a fascinat cu perseverenta si pasiunea ei. Si cum bine stim, acolo unde exista pasiunea exista si excelenta. Este orientata spre solutia potrivita a fiecaruia si este foarte implicata. Veselia si profesionalismul ei, prezente fara exceptie, sunt doar cateva calitati care o recomanda ca un bun calauzitor pentru o viata sanatoasa si armonioasa.❤🌞

Leave a comment