Turcia iese și Dubai intră pe pe Lista Galbenă…

Conform ultimei actualizării din partea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Lista Galbenă a fost actuzlizată și va intra în vigoare începând de astăzi orele 18.00.
Cea mai mare noutate a acestei actualizări o prezintă scoaterea Turciei din zona galbenă și introducerea Emiratelor Arabe Unite pe listă.
Astfel, dacă persoanele ce vin din Turcia nu mai sunt nevoite să stea în carantină, cele ce vin dinspre Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujaira vor fi supuse carantinei pentru 14 zile, însă dupa un test PCR în a8a zi cu rezultat negativ, carantina va fi redusă la 10 zile.
            O altă condiție de călătorie ce vine odată cu acestă actualizare spune că persoanele care au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la doza rapel pot intra în România fără a mai fi supuse carantinei.

Alte țări pentru care este aplicată căndiția autoizolării sunt: Austria, Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Germania, Franța, Olanda, Israel, Canada, SUA.
            Țări în care se poate călători fără carantină și care sunt solicitate de turiști în acesstă perioadă sunt: Egipt, Zanzibar, Maldive, Republica Dominicană iar locul Dubaiului va fi luat de Turcia!

Dacă ți se pare utilă informația o poți împărtăși cu un share iar dacă ai nevoie  de alte lămuriri/informații îmi poți lăsa un comment în partea de jos a articolului sau mă poți găsi și aici

Nela Loredana Dumitru

Antreprenoare în Turism

Tell Us What You Think
1Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry